Navigation auf uzh.ch

Datenbank-Abfrage

Newsliste

Rémi Abgrall ist der Gewinner der ECCOMAS Prandtl-Medaille

Rémi Abgrall wurde als Gewinner der ECCOMAS Prandtl-Medaille für herausragende und nachhaltige Beiträge auf dem Gebiet der numerischen Strömungsmechanik ausgewählt. ECCOMAS ist eine 1992 gegründete wissenschaftliche Organisation, die europäische Vereinigungen mit Interessen an der Entwicklung und Anwendung von Berechnungsmethoden in den angewandten Wissenschaften und der Technik zusammenfasst.
Awards and Honors, 2024-06-12, Prof. Dr. Rémi Abgrall

Mathilde Martin received the prize for the best PhD of the year 2023 from the SFECA

Mathilde Martin, IEU, received the prize for the best PhD of the year 2023 from the French Society for the Study of Animal Behaviour (SFECA) at the SFECA annual colloquium, held in Albi, France. She was rewarded for the originality and quality of the work she carried out during her PhD (2019-2023) on the acoustic communication network of the Cape fur seal.
Awards and Honors, 2024-05-30, mathilde.martin@uzh.ch

Bereichs-Navigation